Laptop kapot

dinsdag 1 oktober

Sneller dan verwacht heeft mijn laptop het nu definitief begeven. Nieuw gekocht vlak voor vertrek… Dat is een groot probleem want nu kan ik niet mijn vogelgeluiden oefenen voor het examen van volgende week. Dit bericht moet ik op mijn telefoon intikken, wat niet bepaald handig gaat. De studentencomputer die hier staat heb ik na anderhalf uur proberen maar links laten liggen… die doet het gewoon niet.

Zoals misschien voor te stellen is ben ik nu niet echt vrolijk. Morgen kan ik gelukkig een lift krijgen naar Hoedspruit, waar ik ga proberen om een torx 5 schroevendraaiertje te vinden. Die heb ik nodig om mijn laptop open te maken. De kans dat ik hem kan repareren acht ik heel klein, maar goed.

Met betrekking tot m’n blog; weet niet of ik veel kan posten zonder laptop, maar vrees van niet. Foto’s sowieso niet, want ik heb software op m’n laptop nodig om de foto’s uit m’n camera naar bruikbaar formaat om te zetten, en dat kan nu dus niet.

4 reacties op “Laptop kapot

  1. Theo en ilona wessels

    Wat vervelend voor je Frank dat je laptop het niet doet, ik hoop voor je dat het lukt om hem te maken, dan kunnen wij ook weer je fijne verslagen lezen en je mooie foto’s zien. Succes met alles he’

Voeg een reactie toe