Nog 13 uur….

dinsdag 29 oktober

… en de spanning stijgt. Zojuist teruggekomen van het avondeten en het was een drukte van jewelste. Wij (groep A) hebben deze week keukendienst en moesten dus de afwas doen. Normaal gesproken ben je dan alleen met je team en is de rest na het eten weer zijns weegs gegaan. Nu hing iedereen rond het keukenblok en heerste er een uitgelaten sfeer. Morgen moet het gebeuren en dat merk je aan iedereen. Voor mij zou het doodzonde zijn als ik het niet haalde en ik zou er verschrikkelijk van balen, voor de rest hangt hun carrière als Field Guide er van af. Als ze het morgen niet halen kunnen ze niet op placement…

Of ik het morgen ga halen, ik weet het eerlijk gezegd niet. Ik heb er genoeg tijd in gestopt en mijn resultaten op de losse examens tot nu toe waren goed, maar om nu alle informatie in je hoofd te hebben is wel iets anders. Ik ga straks nog één keer helemaal door de stof (als ik het red) en wil morgenochtend eigenlijk niet meer studeren. Da’s anders dan normaal, maar ik denk dat ik er meer aan heb rustig te blijven en niet te veel te stressen over dingen die ik misschien nog niet helemaal 100% weet.

Vanmiddag was trouwens nog de laatste verplichte Q&A. James en ik waren op onze kamer en hadden niet in de gaten dat het al begonnen was (ik ging ervan uit dat het op ‘lecture time’ zou zijn, om 15:30 uur). Snel dus de twintig meter gelopen naar het klaslokaal om daar te merken dat iedereen al zat en de sessie al vijf minuten aan de gang was. Wij waren als enigen niet in uniform en werden na een paar minuten gevraagd wat we eigenlijk kwamen doen. Met een fluitje werd ons te kennen gegeven dat we weer mochten vertrekken, een aparte gewaarwording.

Onderstaand nog het programma voor deze week. Wat later dan normaal, maar dat is omdat het vandaag pas na de Q&A-sessie op het bord werd gezet.

Het programma voor deze week...

Het programma voor deze week…

Nu dan echt voor de laatste herhalingsronde…. morgen weten we of ik het gehaald heb of niet want we krijgen als ik me niet vergis dezelfde dag nog het resultaat te horen.

3 reacties op “Nog 13 uur….

Voeg een reactie toe