Rondje over de campus

zondag 21 juli

Gisterenavond weer een braai gehad, en vanmorgen bij daglicht de ‘schade’ opgenomen… ’s Nachts afwas van 20 man laten staan is niet zo’n goed idee (al is afwassen op de avond waarop alcohol niet gelimiteerd is waarschijnlijk een nog slechter idee). Gelukkig was vandaag de laatste dag van onze keuken-corvee. Vanaf morgen hebben we vuilnisbakkendienst, en dat is het makkelijkste baantje.

Vandaag de boeking voor Kruger Park definitief gemaakt en een busje gehuurd. Onze eerste vrije week is alweer over twee weken en dan ga ik dus met James, Kate, Debbie, Ash en Vic een weekje naar Kruger Park en via de Blyde River Canyon weer terug.

Programma voor komende week

Programma voor de komende week

Komende week wordt weer interessant. Morgen beginnen we met een gamedrive, ’s middags gevolgd door een externe spreker. Schijnbaar iemand die iets over fotografie gaat vertellen, dus ik luister met extra aandacht. Verder staat de komende week in het teken van reptielen en bomen. Klinkt als weer een hele lading om te studeren voor het examen van zaterdag as. Met vrijdag de presentatie over wrattenzwijnen en giraffen én de ‘pre-gamedrive briefing’ die ik moet schrijven (we mogen niet rijden zonder fatsoenlijke briefing die we vooraf aan onze passagiers moeten geven) hoef ik me dus waarschijnlijk niet te vervelen.

Afgelopen week heb ik een gefilmd terwijl ik over de campus liep en vandaag tijd gehad om het te monteren en op Youtube te zetten. Zie hieronder om een beeld te krijgen van hoe de campus in elkaar zit (zoals gewoonlijk; bekijk in 720p voor beste kwaliteit).

Tot slot… het weer is hier wat wisselvallig, eigenlijk wat matig voor de tijd van het jaar. Normaal gesproken zou je hier in de winter strakblauwe luchten moeten hebben, maar wij hebben meer bewolking dan blauwe dagen gehad. Op dit moment is het echter kraakhelder en hebben we een volle maan.

r_IMG_0966

Moon over Makalali

2 reacties op “Rondje over de campus

Voeg een reactie toe