Back in town

zondag 20 oktober

Vanmorgen ben ik teruggevlogen van Kaapstad naar Hoedspruit, na een weekje vakantie met mijn ouders en mijn zus. Is voorbij gevlogen, maar we hebben er maximaal gebruik van gemaakt. Het weer zat gelukkig erg mee, zowel in Kaapstad als Hermanus. Ik ben vandaag begonnen met een dagboek van de afgelopen week en heb zojuist alle foto’s en filmpjes gekopieerd. Het zal vanavond nog niet lukken een en ander te plaatsen, maar ik hoop dat morgenavond wel te doen.

We krijgen het de komende weken enorm druk, met het grote eindexamen van FGASA (schriftelijk, over alle modules die we gehad hebben) op 30 oktober. Dat is al volgende week woensdag! Komende woensdag moeten we onze werkboeken inleveren, met alles geheel ingevuld. Ondanks het feit dat ik het bijgehouden heb, is dat ook nog redelijk wat werk. Dan heb ik morgen over twee weken mijn praktijk-assessment, waar ik ook nog een boel voor moet voorbereiden. Tot slot hebben we vrijdag over drie weken het Trails Guide-examen, waarmee het officiële gedeelte van de opleiding er alweer op zit.

Oh ja, dinsdag aanstaande alweer de herkansing voor Advanced Rifle Handling. En morgenochtend een praktijktest bomen idenitificeren (aangekondigd op de laatste vrijdag voor de vrije week, waardoor ik het nauwelijks heb kunnen voorbereiden). Al met al zien we dus een redelijk stressvol semester tegemoet. De tijd om mijn blog te doen zal ernstig onder druk komen, maar ik ga mijn best doen om het vol te houden…

Morgen dus hopelijk het eerste deel van het dagboek over de afgelopen week, als ik er voldoende aan toekom.

2 reacties op “Back in town

  1. Theo en ilona wessels

    Hoi Frank, als je een fijne week gehad hebt met je familie, ja dan is het wel weer even wennen dat je de komende weken er weer tegen aan moet. En ja, natuurlijk kijken wij uit naar je blog en de mooie foto’s die je maakt. Wij wensen je voor de laatste weken veel succes toe, met vriendelijke groet Theo en Ilona

  2. Peter en Adrie

    Hoi Frank,
    Wij wensen jou alle mogelijke succes bij jouw komende opdrachten.Wij kijken ook uit naar het verslag en foto’s van de afgelopen week.Hopelijk spreken wij jouw ouders op de verjaardag van tante Jeanneke,zodat wij de eerste reacties en verhalen kunnen aanhoren.

    gr.tante Adrie,oom Peter

Voeg een reactie toe