Cybertracker week komt eraan…

zaterdag 17 augustus

Vandaag om 12 uur weer drie examen gedaan. Geologie, grassen en Viewing Potentially Dangerous Animals. Algehele gevoel bij iedereen was dat het een stuk lastiger had kunnen zijn. Laten we hopen dat dat deze keer ook in de resultaten terug te zien is (want dat is tot nu toe dus wel anders geweest).

Komende week wordt een bijzondere; we krijgen iemand van buiten op bezoek die ons de hele week gaat trainen op spoor-identificatie. Het leuke is dat we eindigen met een assessment waar je tot het hoogst mogelijk niveau kunt scoren. Niemand maakt zich illusies dat te gaan halen, is ook nog nooit gebeurd geloof ik, maar biedt wel een mooie uitdaging om te kijken hoe ver je kunt komen. Ook onze trainers worden volgende week weer beoordeeld op hun tracking-kunsten.

Volgende week gaan we dus elke dag naar buiten om lekker praktisch bezig te zijn. We zijn na de examen van vandaag alweer over de helft van de theorie-examens dus zo langzamerhand zal de verhouding theorie/ praktijk steeds meer in de richting van praktijk gaan. Niet dat we te klagen hadden dat we te weinig buiten kwamen, maar wat mij betreft kan het niet vaak genoeg zijn!

Ik had een filmpje willen posten van Kruger of de bushwalk van eergisteren, maar de internet bandbreedte laat me in de steek. Probeer het morgen weer….

Voeg een reactie toe