Effe rustig aan

zaterdag 21 september

Het meest opzienbarende dat er over vandaag te melden is, is dat de temperatuur stevig gedaald is er een harde wind waait. Dat is best wel lekker na de hitte van afgelopen week. Nog geen onweer, maar je merkt aan alles dat dat niet lang meer op zich zal laten wachten. In het klaslokaal waait het tentdoek inmiddels vervaarlijk heen en weer en hebben we de ventilatoren maar vast uit voorzorg op de grond gezet.

Warthog neemt een modderbad, van de gamedrive op woensdag

Warthog neemt een modderbad, van de gamedrive op woensdag

Vanmorgen om 4 uur ging de wekker, nog even op de valreep zo veel mogelijk te studeren voor de examens ‘Biomes’ en Weer & Klimaat om 7 uur. Allebei niet al te moeilijk en zeer kort, dus na 40 minuten was het alweer gebeurd. Vervolgens met Lawrence en Ash naar Hoedspruit gegaan voor het inmiddels vaste zaterdag-ritueel; boodschappen doen en uitgebreid lunchen. Op de parkeerplaats bij de Pick & Pay komen we Charles en Shirell tegen, die ons vragen op de terugweg even langs Khamai Reptile Center te rijden. Daar liggen certificaten voor ons klaar, nog van de dag die we daar in juli gehad hebben (weer eentje voor de verzameling).

Na een middagdutje (de eerste sinds ik hier ben, echt!) wat gegeten en het klaslokaal in om wat te werken aan de filmbeelden van St. Lucia en dit blog te doen. Inderdaad, niet zo heel veel te melden dus, maar juist zo’n dagje was wel een keer zeer welkom.

Voeg een reactie toe