Eigen Huis en Tuin

zaterdag 27 juli
Studeren voor het examen van vandaag. Foto; Shirell Lynch (Bushwise)

Studeren voor het examen. Foto: Shirell Lynch

Vandaag om 7 uur hadden we ons tweede examen; bomen en reptielen. Reptielen was relatief makkelijk, bomen viel vies tegen. Veel tijd gestoken in dingen die niet gevraagd werden. Gelukkig bleek dat na afloop voor iedereen het geval te zijn geweest, dus misschien valt het mee.

Na het examen met Shawn en Vic naar Hoedspruit geweest. Shawn heeft een Toyota Hilux ‘bakkie’ en kan dus lekker doorrijden. We kwamen in een recordtijd van 35 minuten in Hoedspruit aan (de traagst lift die ik tot nu toe gekregen heb deed er een uur over). Om 11 uur krijgen we normaal brunch en omdat we al aardig in het ritme zitten zaten we om die tijd bij de Spur aan de chickenwings met hete saus (moet kunnen op de vrije zaterdag).

Van alle gemakken voorzien...

Van alle gemakken voorzien…

Nog wat boodschappen gedaan; na de koelkast van donderdag hebben we nu ook een eigen strijkbout op de kamer in een poging de uniformen een beetje toonbaar te houden. Ook hebben we een soort van kledingrek gemaakt waaraan we wat kleren kunnen hangen. Volgende project voor onze ‘mancave’ (zoals James het noemt) wordt wat spul aan de muur om het wat op te vrolijken. We zitten hier immers nog een maand of vijf… Vandaag is het hier dertig graden en nu al blijkt de koelkast een meesterzet; ijskoud colaatje tussendoor.

Nu is het weekend, tijd om wat te ontspannen. Volgende week belooft weer een drukke week te worden met (o.a.) maandag de eerste ‘sleep-out’….

Afgelopen donderdag waren we in het reptielenpark waar we de kameleon mochten voeren. Meelworm. Uit de mond. Zie onderstaande filmpje voor beelden op ware snelheid en 10x vertraagd… achtereenvolgens medestudenten Shawn (Zuid-Afrika), CJ en Hayley (beiden USA).

 

 

3 reacties op “Eigen Huis en Tuin

Voeg een reactie toe