Filmpje

zondag 4 augustus

Gisterenavond na het bericht nog gauw bezig gegaan met de beloofde beelden van de leeuwen en luipaarden die we afgelopen maandag gezien hebben. Het moment dat de leeuwen de luipaarden ‘overvallen’ heb ik er niet op staan; gaat enorm snel en je ziet ze absoluut niet aankomen. Doet je realiseren hoe zeer je op je hoede moet zijn als je bijvoorbeeld op wandelsafari gaat. Niet veel actie dus, wel een aardig beeld van wat we te zien kregen.

Selecteer 720p voor de beste kwaliteit. De muziek is van Planet Earth.

Trouwens nog even een weetje tussendoor; gisteren is mijn blog door de grens van de 10.000 pageviews gegaan! Dat is dus hoe vaak alle pagina’s en berichten tot nu toe door alle bezoekers bekenen zijn. Dat had ik nooit verwacht maar is natuurlijk hartstikke leuk.

Nu inpakken voor Kruger Park! We vertrekken om 10 uur… eerste stop is Orpen restcamp, waar we met z’n zessen een cottage hebben voor de eerste drie nachten. Dan gaan we voor één nacht naar Olifants restcamp en voor één nacht naar Satara restcamp. Op de laatste dag (vrijdag) rijden we via het zuiden (Skukuza restcamp en Phabeni gate) Kruger Park uit en overnachten we in Hazyview, Op zaterdag rijden we via de bezienswaardigheden in de Blyde River Canyon weer terug naar de campus. Zie het detailkaartje onder ‘Omgeving’ om te zien wat waar is.

Ik heb er zin in! Tot gauw…

10 reacties op “Filmpje

 1. Gerrit van Heusden

  Het is elke keer weer een genot om je verslag te lezen.
  Ik kijk er elke keer weer naar uit om te lezen wat je die dag weer hebt gedaan en meegemaakt!
  Groeten en nog veel plezier vanuit een bijna tropisch Nederland.

  Gerrit

 2. Peter Roomer

  Yebo Frank, ik ben tegen je blog aangelopen en lees deze met veel plezier. Ik heb de opleiding gedaan in 2007 (zat in 1e hutje op de 3-sprong voor het water) en jouw verhaal voert me heerlijk terug. Ik weet dat het zwaar is (en veel), maar hou vol; het feestje straks is het waard en je prestatie zonder meer een bijzondere.
  Hieronder vind je het blog van één van mijn voormalige studiegenoten Ben Coley, nu werkzaam in Sabi Sands. Zijn ervaringen zijn super en voor jou misschien a glimpse into the future..?
  Veel succes verder en vooral plezier!
  http://www.blogger.com/profile/04185378560132934342

 3. Desiree

  Hoi Frank,

  Bij de lunch vertelde je over al je fotoapparatuur die je mee ging nemen en hoe je dat het beste kon doen: qua gewicht en dat het niet werd gestolen. Ik kon mij er toen nog maar de helft van voorstellen welke beelden het ons zou brengen. Ik vind het schitterend hoe je fotografeert en filmt! Ook de verhalen erbij: Heerlijk om te lezen.

  Groeten desiree

Voeg een reactie toe