Gevaarlijke beesten en computerbugs

zaterdag 13 juli

Vandaag weer om 7 uur begonnen, met Trevor als trainer. Het onderwerp was ‘ viewing potentially dangerous critters’; oftewel alles wat je potentieel pijn kan doen of zelfs kan doden. Te beginnen met alle insecten en slangen. Tegen de tijd dat we koffiepauze hadden, had een groot gedeelte van de groep jeuk van alle plaatjes die we te zien kregen. Alle spinnen, kevers, teken, centipedes etc. die we moeten zien te vermijden kwamen langs, met plaatjes van de onsmakelijke gevolgen mocht het je niet lukken ze te vermijden.

Na de koffiepauze verder met slangen en de grotere gevaarlijke dieren; de Big Five, maar ook bijvoorbeeld de honey badger (schijnbaar het stoerste beestje van allemaal).

Zaterdagmiddag is vrij, en daar hebben we gelijk goed gebruik van gemaakt door met z’n vijftienen weer naar Hoedspruit te gaan. We hebben vier Zuid-Afrikanen met auto’s, dus dat komt goed uit. Belangrijkste doel voor mij was om bij de plaatselijke computerwinkel een wifi router te kopen. Het is nog niemand met een Windows-computer gelukt aan te loggen op internet hier. Apples en telefoons werken allemaal, Windows laptops niet gek genoeg. Helaas bleek bij aankomst in Hoedspruit dat de computerwinkel op zaterdag dicht is, dus nog steeds geen goede oplossing. Vandaag bleek de (extreem trage) studentencomputer ineens wel op internet te kunnen, dus ik kan nu in ieder geval m’n blog updaten vanaf de campus. Komende week probeer ik met een trainer tussendoor naar Hoedspruit te gaan voor een echte oplossing…

Vanavond mag iedereen los; alcohol is op zaterdag niet gelimiteerd… morgen ongetwijfeld uitslapen!

1 reactie op “Gevaarlijke beesten en computerbugs

 1. Frans & Daja

  Jee Frank wat leuk allemaal, ik had deze week nog geen tijd gehad omje blog te bekijken, maar ik ga mij er toe zetten dit toch dagelijks als een routine uit te voieren. SUPER INTRESANT!!!
  Ben na deze paar dagen al jaloers op je
  Succes
  Groetjes,
  Frans

Voeg een reactie toe