Nog één week….

zondag 30 juni

Eindelijk is mijn blog dan online! Toen ik er in januari aan begon dacht ik dat ik er wel erg vroeg bij was, achteraf blijkt dus dat ik eigenlijk net op tijd klaar ben. Ik hoop het komend half jaar zo veel mogelijk updates te geven van het leven op de Bushwise-campus in Zuid-Afrika. Of dat lukt zal afhankelijk zijn van de vrije tijd die ik tot mijn beschikking heb én de internetverbinding ter plekke (naar het schijnt en niet geheel verrassend is deze enigszins onbetrouwbaar in de bush).

Volgende week zondag ga ik vliegen en met nog een week te gaan begint de ‘gezonde wedstrijdspanning’ op te borrelen. Heb ik alles geregeld? Wat moet ik niet vergeten? Moet ik nog iets kopen? Hoe krijg ik alles veilig over?…. Het kan mij niet snel genoeg maandag 8 juli zijn, wanneer ik ter plaatse ben en we starten met de opleiding. ‘We’ zijn mijn 19 medestudenten en ik, een groep van in totaal 10 mannen en 10 vrouwen. Ik ben erg benieuwd met wie ik het half jaar door mag brengen… van de mensen die nu al op de Facebook-pagina aangemeld staan weet ik in ieder geval dat het een bont internationaal gezelschap wordt.

Nog even kort over dit blog; in het menu bovenin vindt je vier tabjes. ‘Blog’ spreekt voor zich (is ook de pagina waar deze website mee opent). ‘Opleiding’ en ‘Omgeving’ geven wat achtergrondinformatie over wat ik nou precies ga doen en waar ik dat ga doen. Onderaan elk bericht in het blog staat een ‘Reageer’-link, waarmee je direct op een bericht kunt reageren. Mocht je echter een privé-bericht willen sturen dat niet voor iedereen leesbaar is, dan kan dat via het formulier onder ‘Contact’ in het menu.

Voor iedereen die mijn blog wil volgen: alvast veel leesplezier. Alle suggesties en reacties zijn van harte welkom…

Groeten, Frank

18 reacties op “Nog één week….

 1. Paula

  Hoi Frank, dat ziet er goed uit. Jammer dat ik niet persoonlijk afscheid van je heb genomen en je een fantastische tijd heb kunnen toewensen. Maar dat wens ik je natuurlijk, dan maar schriftelijk, toe!

  Geniet van de komende tijd en ik vol je zeker via het blog! Groetjes Paula.

 2. Jos Madlener

  Neef! Hele mooie trip toegewenst (en een goede reis zondag). We drinken er een borrel op tijdens de familiedag…

  Erg benieuwd naar je ervaringen en foto’s.

 3. DP

  Even een reactie van je zwager vanaf een warm recreatieoord.
  Het is hier goed vertoeven na de eerste 26 min de benen te hebben.
  We zullen er vanavond een op je nemen met de familie!
  Geniet er van daar en we zullen je blijven volgen.
  Mooie blog!
  Helemaal leuk dat je je op die manier hebt weten te projecteren.
  Ik hoop dat je een goede vlucht hebt gehad als je dit leest.

Voeg een reactie toe